Despre noi
Lenjerii de pat - 0742.33.33.22 - Brodank - Producator lenjerii pat hotel

Despre noi

PRODUCATOR DE LENJERII DE PAT, PILOTE, PERNE, SALTELE PROTECTIE, FETE DE MASA, PERDELE, DRAPERII
Lenjerii de pat, pilote, perne... la pret de producator

In 1992 a fost infiintata SC BROD-RVL Comarnic, avand ca principala activitate producerea lenjeriilor de pat, pilotelor, pernelor, saltelutelor de protectie, prosoapelor pentru hoteluri, pensiuni si spitale; in scurt timp, datorita calitatii produselor, dar si seriozitatii de care a dat dovada , firma a ajuns sa doteze cu produse textile toata MAMAIA SA, NEPTUN OLIMP SA, mai precis toate hotelurile de pe litoral (peste 100 hoteluri, toate ajungand in scurt timp sa aiba lenjerii de pat, pilote, perne, protectii, etc. "de la Comarnic") , dar si multe alte mari hoteluri din restul tarii. In 2003 firma si-a schimbat denumirea in SC BRODANK SRL Comarnic sau www.lenjerii-hotel.ro, firma care la randul ei si-a castigat inca de la inceput descrierea ca un mare producator de lenjerii de pat si textile pentru hotel pastrandu-si in continuare aceeasi activitate, conducere, angajati, dar si clienti dintre care la rubrica REFERINTE va reamintim fiecare hotel si pensiune ce a fost dotat/a de www.lenjerii-de-pat.ro in ultimii 2 - 3 ani.

La www.lenjerii-hotel.ro gasiti o gama variata de produse atat pentru hotel/pensiune cat si pentru uz casnic, incepand de la lenjerii de pat, pilote, perne, protectii, pana la fete de masa, perdele, draperii, cuverturi de pat, etc. Dintre produsele aflate deja pe piata noi va oferim acele produse, in speta lenjerii de pat, care pot fi ofertate la un pret corect, sub pretul pietei, insa fara sa fie redusa calitatea. Echipa www.lenjerii-de-pat.ro intelege nevoia fiecarui client/hotel in parte, tocmai de aceea, fiecare comanda de lenjerii de pat sau produse textile pentru hotel este analizata in functie de cantitatea si traficul/uzura presupusa a acestora.

Brodank va ofera lenjerii de pat destinate oricarui client, pensiune, hotel. Daca si dumneavoastra doriti o oferta de lenjerii de pat, pilote, perne, protectii, etc va rugam sa folositi rubrica CONTACT pentru a ne trimite un mesaj sau pentru a vedea cum puteti sa ne contactati. Pretul final pentru o oferta de lenjerii de pat si/sau alte produse este stabilit in functie de tesaturile dorite, de cantitatea comandata, precum si de alte caracteristici ce urmeaza a fi stabilite ulterior.


Brodank Comarnic - Producator lenjerii de pat pentru hoteluri si pensiuni