Produse si servicii
Lenjerii de pat - 0766.439.549 - Brodank - Producator lenjerii pat hotel

Producător lenjerii hotel, pilote, perne, feţe de masă, perdele, draperii, prosoape pentru HOTEL


De ce să pierzi timpul cu mai mulţi furnizori, când un singur producător îţi poate oferi toate produsele textile de care ai nevoie fie că ai un hotel / restaurant, o pensiune sau chiar administrezi un spital / clinică... Brodank Comarnic ( fosta Brod - Rvl ) este unul dintre cei mai mari producători de textile pentru hotel, având o experienţă de aproape 20 de ani în domeniu.
La noi găseşti, la preţ de producător, toate produsele textile de care ai nevoie într-un hotel / restaurant.
Produsele companiei sunt în exclusivitate de marcă, identificându-se prin calitate, rezistenţă în timp şi design deosebit. Doar la Brodank găseşti lenjerii de pat rezistente şi de calitate, pilote, perne şi salteluţe de protecţie adaptate necesităţilor tale, perdele, prosoape, draperii şi cuverturi de pat în culori şi designuri ce se potrivesc cu camera ta personal sau cu camera de hotel.

Brodank, bazându-se pa vasta experienţă ce o are în domeniul textilelor pentru hotel, s-a adaptat în permanenţă la nenumăratele cerinţe ale clienţilor săi, astfel ajungând să producă o gamă aproape completă de produse textile pentru hoteluri: lenjerii de pat, pilote, perne, salteluţe protecţie, feţe de masă, naproane, şervete, perdele, draperii, cuverturi de pat, huse pentru scaune şi orice alt produs textil de care clienţii noştri au nevoie, după orice formă, dimensiune şi din orice material.

Materialele folosite pentru produsele Brodank, numai din bumbac 100%, au la bază o ţesătură special creată pentru a oferi un confort maxim, durabilitate şi rezistenţă sporită la spălări repetate, astfel toate produsele fiind ideale pentru uz hotelier, dar şi casnic. Acordăm o atenţie sporită pentru instruirea personalului nostru, astfel putem garanta un maxim de satisfacţie şi calitate pentru produsele noastre. Ca urmare a vânzărilor într-o continuă creştere, având la bază produse şi servicii foarte variate, putem spune că suntem un viitor partener de încredere pentru dumneavoastră.

Suntem siguri că o colaborare între companiile noastre vă va aduce numai avantaje.